Rólunk

Hiszünk abban, hogy kertünkben, erdőinkben, mezőinken megteremnek azon növények, amelyek egészségügyi problémáinkra gyógyírt nyújtanak, energiát adnak, erősítik immunrendszerünket és segítik elérni céljainkat.

Lafayett Natural Kft. egy családi vállalkozás. Jelentős szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk egészséges natúr, vega és vegán termékek gyártásában, feldolgozásában és előállításában.

Fő tevékenységeink:

  • Bérőrlés: várjuk olyan megbízható partnerek jelentkezését, akiknek szükségük van zöldségek, fűszerek, gyógynövények minőségi őrlésére.
  • Saját termékek fejlesztése: kiváló minőségű natúr, vega és vegán termékeket állítunk elő neves, elismert szakemberek (élelmiszer-fejlesztő, dietetikus, szakács) segítségével.

Vállalkozásunkban a bérőrlés során, valamint a termékfejlesztés folyamán is elsősorban magyar zöldségeket, gyógy- és fűszernövényeket használunk fel.

Természetesen mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük és ismerjük az olyan alapanyagokat amelyek hazánkban nem őshonosak, de népszerűségük, vagy bizonyítottan pozitív hatásuk miatt kikerülhetetlenek. Termékeinkben kis mértékben mi is használunk importból származó alapanyagokat annak érdekében, hogy ezáltal még egészségesebb, érzékszervi, beltartalmi, és élelmiszer-biztonsági szempontból is a lehető legjobb minőségű táplálékokat gyártsunk. Ezek a bevizsgált alapanyagok kizárólag megbízható, ellenőrzött forrásból származnak.

Reméljük termékeink elnyerik tetszésüket- várjuk észrevételeiket!

×