Termékek

Prémium minőségű szárított zöldség- és gyümölcsporaink vízelvonásos technológiával készülnek.

A zöldségekből és gyümölcsökből lassú és kíméletes szárítási technológiával kivonjuk a vizet, 10% nedvességtartalom alá szárítjuk, majd korszerű technológiai eszközökkel porrá őröljük.

A minőségi őrlés során olyan mikroőrleményt kapunk, amely könnyen elegyedik bármilyen folyadékkal, nem csomósodik és nem ülepedik le.

A gyümölcs- és zöldségporok étrendi rostokkal, vitaminokkal rendelkeznek. Gazdagok nyomelemekben, a gyomor, bél mozgékonyságát szabályozzák, az emésztőrendszert stimulálják, erősítik az immunitást. A porok az öregedés lassításában, a bőr állapotának javításában, a test természetes, ideális, egészséges működésében, valamint a szervezet méregtelenítésében nyújtanak segítséget.

Az élelmiszer-feldolgozás szinte minden területén alkalmazható, natúr termékek  valamint a késztermékek  beltartalmi értékének és aromájának javítása érdekében.

Ajánljuk vízben feloldva, gyümölcslébe, joghurtba, kefirbe, tejtermékekbe bekeverve, valamint tésztafélékbe, levesekhez, puffasztott ételekben, húskészítményekben alkalmazva, szószokba, salátákba, fűszerként, édességekhez, pékáruk készítéséhez természetes alapanyagként.

A gyümölcs- és zöldségporok felhasználása széles palettán mozog, csak a képzelet szab határt a felhasználásukra

A Lafayett smoothie porokból csupán víz hozzáadásával vitamin-italokat nyerhetünk, amelyek színe, illata, zamata szinte megegyezik a növényből frissen facsart lével. A növény hatóanyagai így biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egész­ségünk szolgálatába állnak. Forró vízzel keverve teákat nyerhetünk, gyümölcslébe keverve pedig remek üdítő, frissítő vitaminitalokat. 

Jelenleg kapható termékeink:

15 csomag porított gyümölcsöt tartalmaz: 5 csomag alma, 5 csomag körte, 5 csomag szilva

1 doboz tartalma több mint 1kg friss tisztított gyümölcsöt tartalmaz.

15 csomag porított zöldséget tartalmaz: 5 csomag cékla, 5 csomag sárgarépa, 5 csomag sütőtök

1 doboz tartalma több mint 1kg friss tisztított zöldséget tartalmaz.

15 csomag porított zöldséget tartalmaz: 5 csomag brokkoli, 5 csomag kelkáposzta 5 csomag spenót.

1 doboz tartalma több mint 1kg friss tisztított zöldséget tartalmaz.

50 kg kiszerelésben kapható.

Smoothie gyümölcs Por

smoothie Zöldség por

Smoothie Green

Szárított zöldségek, zöldségporok

Termékek lédig kiszerelésben kapható minimális rendelés 50 kg.  porokat kívánt mikronra őrőlve /darálva szállítjuk. Kérjen árajánlatot info@lafayettnatural. hu címen.  Fel nem sorolt egyéb más szárítmány esetén érdeklődjön elektronikus elérhetőségünkön.

×