Almás- gesztenyés krém

Hozzávalók

  • 50 dkg gesztenyemassza

  • 2 cs almapor

  • 2 dl tejszín

  • 2 evőkanál cukor

  • 5 dkg porcukor

  • 1 tojásfehérje

  • 10 db babapiskóta

  • A díszítéshez:
  • fahéjas kakaó

  • kakaópor

Elkészítés

  •  A felengedett gesztenyemasszát a tejszínnel és a cukorral krémesre keverjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük. Habosra verjük a tojás fehérjét porcukorral és az almaporral.
    Kehely alsó részébe rakjuk a gesztenyekrémet,  rárakjuk a reszelt vagy darabolt babapiskótát majd az almahabot. Egy órára a hűtőbe tesszük.
    A tetejét tejszínhabbal díszítjük, megszórjuk  fahéjas kakaóporral.

×