Almás –céklás muffin

Hozzávalók

  • 1 csomag céklapor

  • 1 nagyobb alma

  • 150 g liszt

  • 120 g cukor

  • 190 ml tej

  • 20 g zsírszegény kakaópor

  • 30 ml kókuszolaj

  • 1 db tojás

  • 6 g sütőpor

  • 1/2 tk szódabikarbóna

  • 1 csipet só

Elkészítés

  • Almát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. Külön tálakban összekeverjük a nedves és a száraz hozzávalókat. Azt követően összekeverjük a két tál tartalmát, és belerakjuk a felkockázott almát. Muffinsütőbe papírt, vagy szilikon formát teszünk, ¾ részig megtöltjük a tésztával.
    180 C fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük a muffinokat.
×