Szilva krémleves

Hozzávalók

  • 200 ml főzőtejszín

  • 0.5 tasak vaníliás pudingpor

  • 5 dl víz

  • 1 kávéskanál fahéj

  • 1.5 ek nádcukor

  • 1 csomag vaníliás cukor

  • 1 cs almapor (én goldent használtam)

  • 2 cs szilvapor

Elkészítés

  • ízlés szerint egy csomag almapor is keverhető bele, csak akkor növeljük a folyadék mennyiségét is
    Edénybe lassú tűzön felforraljuk a vizet, a cukorral, a fahéjjal, szilvaporral és felforraljuk. A tejszínt, a fél csomag vaníliapudingot és a vaníliás cukrot összekeverjük, majd forráskor a leveshez adjuk. Addig kevergetjük, amíg a puding elkezd dermedni. (Ízlés szerint adható még hozzá édesítő).
×